O P I N I O N E
 
Vizitorë të nderuar, këtu mund te shkarkoni (Download) Opinione të ndryshme si dhe një ESE për "Studentin nga Europa" .
 

ESE për "Studentin nga Europa" (06.10.2009)

Ese per Studentin nga Europa
 
OPINION - KOMPJUTERIT-INTERNETIT I CILI NA FALI KAQ SHUMË DASHURI! (09.03.2010)
OPINION (09.03.2010)
 
OPINION - MËSUESI NUK ËSHTË PRONAR I DIJËS (02.06.2010)
OPINION (02.06.2010)

 

ÇARSHIA E BËN DIFERENCËN (01.09.2010)
ÇARSHIA E BËN DIFERENCËN
   
MOSHA E BARDHË (01.10.2010)
MOSHA E BARDHË
 
   
REFLEKSIONET UNIVERSITARE (02.12.2010)
REFLEKSIONE UNIVERSITAR
   
JAKOVA 2011 (15.01.2011)
(Foto "Dasma Gjakovare" që është pjesë e Dokumentit. Nëse dëshironi që ta shihni ne Format më të madhë (rezolutë më lartë), Kliko këtu
JAKOVA_2011
   
REFLEKSIONE - KALORËSI I SHTEGUT TE DRITËS RRËFEN UDHËN E TIJ TË SHKRONJAVE (11.03.2011)
KALORËSI I SHTEGUT TE DRITËS RRËFEN UDHËN E TIJ TË SHKRONJAVE
   
DUHANI, KJO  "BIMË  E MALLKUAR"  I  CILI  MA "VODHI"  FËMIJERINË! (21.05.2011) 
KALORËSI I SHTEGUT TE DRITËS RRËFEN UDHËN E TIJ TË SHKRONJAVE
   
REFLEKSIONE - GJURMË ARSIMORE (01.09.2011)
GJURMË ARSIMORE
   
REFLEKSIONE - NGA REBELIMI NË MATEMATIKË (01.09.2011) 
NGA REBELIMI NË MATEMATIKË
   
REFLEKSIONE - EDUKIMI PËR PUNË DHE VARËSIA NGA PUNA (01.09.2011) 
IJ TË SHKRONJAVE
   
Së shpejti këtu mund të gjeni edhe materiale të tjera për shkarkim.
 
Ju falenderoj për mirëkuptim.